De Ger Warink Muziek blog
 

Een nieuwe look, dezelfde passie

Mijn eerste blog op deze vernieuwde website. Na dik 6 jaar vond ik het wel nodig om de website te laten vernieuwen. Ik merkte dat ik niet goed was in het updaten en verversen van mijn database. E.e.a. heeft te maken met de snelheid van vernieuwen van artikelen. Dit viel de onlinemarketeers van TriplePro uit Groningen op, en trakteerde mij met een telefoontje, maakte mij attent op het feit dat er veel te verbeteren viel. Ik heb dit opgepakt.

De internetwinkels en algehele toegankelijkheid op het wereldwijde web maakt het voor de fysieke winkel ook niet gemakkelijk. De webhoppers of webshoppers gebruiken je voorraadlijsten  meer om prijs te vergelijken. Is het ergens anders een euro goedkoper, hup vliegen ze naar het volgende adres om vervolgens daar zonder aanziens des instrument of versterker, de bestelling te plaatsen. Dat dit dus niet mijn ding is bleek wel door opmerkingen die ik wel kreeg wanneer ik de boel nou eens ging updaten. Niet dus.

Ik kan het op prijs niet winnen van de outlet stores en andere wereldwijde winkels. Ik wil de klant in de winkel hebben, kijken, voelen, de gitaar laten aanraken, erop spelen.  Hou voor ogen dat een gitaar een natuurprodukt is, van hout, en geen instrument is hetzelfde.

Ik probeer de klant dan ook een gevoel te verkopen naast een instrument. Hetzelfde geldt voor eigenlijk alles wat ik aan muziek verkoop. Muziek is gevoel, passie, niet een advertentie.
Ik ben een klein winkeltje waar zo’n veertig gitaren hangen en niet meer dan 30 versterkers staan, maar wel allemaal verschillende. Nieuw, oud, met en zonder verleden.

Ik nodig de muziekliefhebber uit om eens langs te komen in Loppersum aan de Lagestraat. Leuk man.
Tot de volgende blog waar ik eens in zal gaan op wat instrumenten die hier hangen.

Rock on!

Op zoek naar een bijzonder muziekinstrument?  Wij gaan voor u op zoek.

Ger Warink Muziek Groningen Openingstijden 
OP AFSPRAAK

Locatie Ger Warink   Lagestraat 7
  9919 AR Loppersum
  Tel: 0596 572 155
                 Mob: 06 22 061 955

Ger Warink Muziekwinkel Loppersum

E-mail Ger Warink Muziek Loppersum
  info@gerwarinkmuziek.nl
 

Like Ger Warink Muziek op Facebook  Volg Ger Warink Muziek op Twitter

T: 0596 572 155
E: info@gerwarinkmuziek.nl

Muziekwinkel Ger WarinkGroningen Ger Warink Muziek
Kom langs in de winkelKom langs in de winkel
Gitarenwinkel Ger Warink GroningenGer Warink Muziek GroningenLoppersum Muziekwinkel
CTACTA