De Ger Warink Muziek blog
 

Amerika en Noorder Gitaardag
02 maart 2015

Ha muziekleffehebbers, het heeft eventjes geduurd tot deze nieuwe blog, maar ik heb een alibi..
 
Ik ben er eventjes tussenuit geweest, de winkel draaide overigens wel gewoon door.  
Voor de tweede keer ben ik meegeweest op de befaamde Rocklegendscruise die vanuit Fort Lauderdale vertrok. Een cruise waar dit keer namen als The Doobie Brothers, Alice Cooper, War, Paul Rodgers, Uriah Heep en nog zo’n 15 andere acts zo’n 75 concerten gaven in 4 dagen. Startend in Fort Lauderdale naar de Bahama’s en weer terug. Het was een prachtig muziekspektakel waarbij de artiesten benaderbaar waren en bereid waren tot een praatje een glas bier of een fotomoment. Tussen het publiek zagen we ook artiesten van naam rondlopen, zoals bijvoorbeeld Stevie Nicks. Ik zeg je, dat is niet niks!
Ik had op verzoek een Richwood Masterserie A-50-CE meegenomen in verband met een jam die ik meedeed in Miami. Geweldig om in zo’n omgeving te mogen spelen. De gitaar is meegeaan het schip op, en is door diverse mensen getest, waaronder Pat Travers.  Hij hield niet meer op haha, keurde de gitaar goed met de opmerking, great tone and great finish. Als kers op de taart signeerde hij de gitaar. Prachtig. Verder waren de concerten van grote klasse. Wat die oude rockers nog op het toneel  lieten horen…. Respect. Een verrassing was Ten Years After, die ik na de dood van Alvin Lee meebegraven had. Ik zeg, als je de kans krijgt ga ze zien! Met Marcus Bonfante is er een gezicht in de band gekomen die op mij een verpletterende indruk heeft gemaakt. Topperformer en gitarist.
 
RLC4 in 2016 heeft mijn aandacht J
 
Voorts wil ik een ieder wijzen op de Noorder Gitaardag aanstaande zaterdag 7 maart in De Broeckhof in Zuidbroek. Ger Warink Muziek zal ook staan op deze beurs met de Masterseries van Richwood, en uiteraard ook met  de door Pat Travers  gesigneerde gitaar. Daarnaast zal ik ook wat vintagespul meenemen.
 
De Noorder Gitaar Dag is een gitaar en versterker beurs waar een grote variëteit aan elektrische, akoestische en basgitaren, versterkers en pedalen etc wordt aangeboden door meer dan 40 standhouders uit Nederland, Duitsland en België.
 
Ook zijn er demo's en diverse optredens, waaronder een clinic van gitaarheld Ruben Hoeke. De beurs behoort inmiddels tot de top 3 van gitaarbeurzen in Nederland.
 
 
Aanvangstijden
Zaterdag 7 maart 2015: 10:00 - 17:00 uur
 
Prijzen
€ 3,00 per persoon
 
Bezoekersinformatie
De Broeckhof
W.a. Scholtenweg 18
9636 BS Zuidbroek
Tel.: 0598 452291

Op zoek naar een bijzonder muziekinstrument?  Wij gaan voor u op zoek.

Ger Warink Muziek Groningen Openingstijden 
OP AFSPRAAK

Locatie Ger Warink   Lagestraat 7
  9919 AR Loppersum
  Tel: 0596 572 155
                 Mob: 06 22 061 955

Ger Warink Muziekwinkel Loppersum

E-mail Ger Warink Muziek Loppersum
  info@gerwarinkmuziek.nl
 

Like Ger Warink Muziek op Facebook  Volg Ger Warink Muziek op Twitter

T: 0596 572 155
E: info@gerwarinkmuziek.nl

Muziekwinkel Ger WarinkGroningen Ger Warink Muziek
Kom langs in de winkelKom langs in de winkel
Gitarenwinkel Ger Warink GroningenGer Warink Muziek GroningenLoppersum Muziekwinkel
CTACTA