Vintage gitaren en vintage versterkers bij Ger Warink

Bent u op zoek naar vintage gitaren en versterkers? Zoek dan niet verder, bij Ger Warink bent u op het juiste adres. Wij verkopen namelijk vintage instrumenten uit de jaren 70 en 80. Uiteraard kunt u voor vragen over deze bijzondere vintage gitaren en versterkers altijd bij ons terecht.

Onze vintage gitaren en versterkers

Naast de verkoop van nieuwe versterkers en gitaren zijn er ook oude, zogeheten vintage instrumenten en apparatuur te koop. Van een asbest gekoelde oude DDR uit 1966, tot een Hutchins discstyle prototype gitaar, elk instrument heeft een eigen verhaal. Dat maakt ze zo mooi. Neem contact met ons op als u nieuwgierig bent naar het gehele vintage assortiment.

Wij blijven voortdurend zoeken naar leuk en bijzonder vintage materiaal om te verkopen. Als u iets speciaals zoekt op het gebied van vintage en versterker kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een uitstekend netwerk van echte buizenmensen en versterkerofielen die net zo gepassioneerd zijn als wij.

Kortom: als u advies nodig heeft over de aankoop van een vintage gitaar of een vintage versterker kunnen wij in die behoefte voorzien. Laat het ons weten als u interesse heeft in een specifiek vintage instrument!

Op zoek naar een bijzonder muziekinstrument?  Wij gaan voor u op zoek.

Ger Warink Muziek Groningen Openingstijden 
OP AFSPRAAK

Locatie Ger Warink   Lagestraat 7
  9919 AR Loppersum
  Tel: 0596 572 155
                 Mob: 06 22 061 955

Ger Warink Muziekwinkel Loppersum

E-mail Ger Warink Muziek Loppersum
  info@gerwarinkmuziek.nl
 

Like Ger Warink Muziek op Facebook  Volg Ger Warink Muziek op Twitter

T: 0596 572 155
E: info@gerwarinkmuziek.nl

Muziekwinkel Ger WarinkGroningen Ger Warink Muziek
Kom langs in de winkelKom langs in de winkel
Gitarenwinkel Ger Warink GroningenGer Warink Muziek GroningenLoppersum Muziekwinkel
CTACTA