----Belangrijk! Lees onze corona update hier----

Prachtige gitaren bij Ger Warink Muziek in Loppersum, Groningen

Ben je op zoek naar een elektrische, klassieke of akoestische gitaar? Bij muziekhandel Ger Warink in Loppersum, Groningen vind je het allemaal.  Met de specialistische kennis van Ger Warink kunnen wij jou helpen met het kiezen van de juiste gitaar.

Ger Warink Muziek is voor jou de ideale muziekwinkel

Bij Ger Warink Muziek is kwaliteit de belangrijkste factor. Wij stellen als eis aan onze producten dat ze lang moeten meegaan, er goed uitzien en het beste geluid produceren. De echte muziekliefhebbers verdienen het allerbeste en dit willen wij graag aanbieden. Ook als beginnend gitaar speler kunt u terecht bij Ger Warink Muziek. Wij vinden belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan.

Welke gitaar moet ik kiezen?

Zoals al eerder benoemd werd hebben we bij Ger Warink Muziek verschillende gitaren, namelijk de elektrische, klassieke of akoestische gitaar. Met zoveel keuze aan gitaren is het moeilijk om de juiste keuze te maken, waarin onderscheiden gitaren zich?

Elektrische gitaar

De elektrische gitaar wordt veel gebruikt in de jazz en blues, het grote voordeel van de elektrische gitaar dat je erg veel verschillende klankkleuren kan creëren. Ook voor starters zijn er voldoende elektrische gitaren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als je voor een staalsnarige elektrische gitaar kiest zal deze gitaar lichter zijn om te bespelen.

Klassieke gitaar

De klassieke gitaar heeft een warm geluid, deze gitaar komt uit Spanje en is erg geschikt voor klassieke muziek of Braziliaanse muziek.

Akoestische gitaar

Een akoestische gitaar is een goede gitaar om op te leren spelen. Een ander voordeel is dat de klanken van de akoestische gitaar langer doorklinken, dit noemt men sustain. 

Elektrische gitaar Ger Warink     Klassieke Gitaar Loppersum, Groningen     Akoestische gitaar Ger Warink Muziek Groningen

Op zoek naar een bijzonder muziekinstrument?  Wij gaan voor u op zoek.

Ger Warink Muziek Groningen Openingstijden 
Ma: gesloten  
Di t/m vr: 10:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Pauze van 12:30 - 13:30 uur

Locatie Ger Warink   Lagestraat 18
  9919 AR Loppersum
  Tel: 0596 572 155
                 Mob: 06 22 061 955

Ger Warink Muziekwinkel Loppersum

E-mail Ger Warink Muziek Loppersum
  info@gerwarinkmuziek.nl
 

Like Ger Warink Muziek op Facebook  Volg Ger Warink Muziek op Twitter

T: 0596 572 155
E: info@gerwarinkmuziek.nl

Gitarenwinkel Ger WarinkMuziekwinkel Ger WarinkGer Warink Muziek LoppersumGroningen Ger Warink Muziek
Kom langs in de winkelcall toact
Gitarenwinkel Ger Warink GroningenGer Warink Muziek GroningenLoppersum Muziekwinkel
CTAnieuw